skip to Main Content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Samen in Beweging

26 november, 2022 | 13:30 - 16:30

Zaterdag 26 november van 13.30-16.30 wordt een mooie, feestelijke middag in Harlingen.

We verzamelen op de parkeerplaats bij Nieuw-Zuid, en lopen met deelnemers langs diverse instellingen om nog meer deelnemers op te halen. Deelnemers en vrijwilligers lopen met de Fanfareband van Hosanna voorop, langs het Balkland park naar de Waddenhal. De wandeltocht zelf is al een groot feest, en hopelijk staan er ook veel toeschouwers langs de route.

In de Waddenhal zijn verschillende sportverenigingen die hun aanbod voor mensen met een beperking laten zien en laten ervaren. Stal Ludinga komt zelfs met een paard naar het terrein, zodat mensen ook kennis kunnen maken met de paardensport. Onze Harlinger Paralympische topsporter en ambassadeur van het lokale sportakkoord Joel de Jong is ook aanwezig. HMHC, Hosanna, Scouting: de Ontdekkers, en Samen Spel zijn o.a. van de partij met diverse sporten. Ook is er muziek en heel veel gezelligheid.

Er zal ongetwijfeld nog meer aanbod bijkomen: we houden u op de hoogte.

De dag wordt georganiseerd door de werkgroep Inclusief sporten vanuit het Lokaal sportakkoord.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze middag, neem gerust contact op met Buurtsportcoach Stijn Kooijman via stijn@sportfryslan.nl of 0646824960

Gegevens

Datum:
26 november, 2022
Tijd:
13:30 - 16:30
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

waddenhal
Westerzeedijk 15
Harlingen, Nederland

Organisator

buurtsportcoach Stijn
Telefoon:
06-46824960
E-mail:
stijn@sportfryslan.nl
Back To Top