skip to Main Content

Ontdek welke sport bij jou past op de ‘Markt van de mogelijkheden’! De markt is speciaal voor inwoners met een fysieke en lichamelijke beperking en vindt plaats op zaterdag 16 oktober in Harlingen.

Wat mag je verwachten?
Een middag vol workshops en mogelijkheden om sporten uit te proberen. Gezellig en laagdrempelig! Sportaanbieders uit de Gemeente Harlingen laten zien welke sport(en) jij kunt beoefenen in je eigen gemeente. Ook kun je diverse workshops volgen, zoals Stoelyoga en Dans op Recept. Er zit ongetwijfeld iets leuks voor je tussen! Kom gezellig langs en ontdek de mogelijkheden.

Houdt deze pagina in de gaten voor het complete aanbod! 

Praktische informatie
De ‘Markt van de mogelijkheden’ vindt plaats op zaterdag 16 oktober van 13.00 – 17.00 uur op de Grettingalaan 8 in Harlingen. Op deze locatie zijn het Beweegteam Harlingen en het Kindcentrum Grettingalaan gevestigd. Aanmelden mag, maar is niet verplicht. Heb je uitdagingen qua vervoer? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag op weg.

Sportaanbieders gezocht
Sportaanbieders uit de gemeente Harlingen e.o die mee willen doen aan de ‘Markt van de mogelijkheden’ zijn van harte welkom. Neem contact op buurtsportcoach Stijn Kooijman. 

Aanmelden, vragen of contact?
Buurtsportcoach Stijn Kooijman van Beweegteam Harlingen staat je graag te woord via stijn@sportfryslan.nl of 06 46 82 49 60. 

Initiatief vanuit het Lokaal Sportakkoord Harlingen
De ‘Markt van de mogelijkheden’ is een initiatief van  het team ‘Inclusief Sporten’ uit het Lokaal Sportakkoord Harlingen.

Back To Top