skip to Main Content

Mijn naam is Simon Hoekstra en ik ben 26 jaar oud. Ik ben geboren in Heerenveen en daar woon ik nu nog steeds. Ik begonnen met lesgeven toen ik op het CIOS zat, daarna ben ik door gegaan naar de ALO en ondertussen heb ik ook daar mijn diploma gehaald. Vanaf het moment dat ik ben afgestudeerd ben ik actief als buurtsportcoach in de gemeente Harlingen.

Ik heb ontzettend veel zin om actief te zijn binnen TeamFRL Harlingen. Ik kijk er naar uit om voor iedereen leuke, actieve en gezellig activiteiten te organiseren.

Het grootste gedeelte van de week ben ik te vinden in de gymzaal om gymles te geven aan de kinderen van een aantal basisscholen in Harlingen en daarnaast organiseer ik ook nog  buitenschoolse activiteiten. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen succes en plezier beleven tijdens mijn lessen en als de kinderen enthousiast de gymzaal verlaten ben ik helemaal blij!

Ik ben natuurlijk niet alleen maar in de gymzaal te vinden, in mijn vrije tijd ben ik speler en trainer bij Korfbal Vereniging Heerenveen, ga ik naar de sportschool of fiets ik een rondje op mijn racefiets.

Back To Top