skip to Main Content

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar organiseert Beweegteam Harlingen in samenwerking met culturele aanbieders Speelfun! Elke week kunnen kinderen na schooltijd gratis meedoen aan super leuke (beweeg)activiteiten. Op dinsdag 1 maart heeft Harry Boon Speelfun feestelijk geopend tijdens de activiteit Mario Kart. Meer dan 40 kinderen hebben mee gedaan met de race, elkaar aangemoedigd en plezier beleefd! 

Voor kinderen is het belangrijk om lekker te bewegen en om plezier te beleven. Dit kan tijdens Speelfun! Elke week kun je meedoen aan een leuke activiteit. Wat dacht je van Mario Kart, Superhelden trefbal, Skaten of Stunten of Levend sport stratego? Als er kinderen zijn die meer van theater, verhalen en muziek houden, kijk dan ook zeker op de website voor het culturele aanbod! Komende maandag is er bijvoorbeeld het Verhalenatelier. Het Verhalenatelier is DE plek voor alle kinderen die van verhalen houden en ze zelf willen leren maken en vertellen. Ben je nieuwsgierig naar verschillende muziekinstrumenten? Heb je wel eens op een xylofoon, een marimba of marching bells gespeeld? Of hou je meer van drummen op een snare of basedrum? Ga dan naar de muziekmiddag bij Hosanna en ga samen spelen!

Alle informatie over Speelfun vind je op www.beweegteamharlingen.nl/speelfun

Per maand wordt het aanbod op de website vernieuwd. Bij de meeste activiteiten kun je gewoon langskomen. Kijk goed op de website voor welke leeftijd de activiteiten zijn. Aanmelden is alleen nodig voor sommige activiteiten zodat we voor genoeg materiaal kunnen zorgen. Hopelijk zien we je snel!  

Speelfun wordt georganiseerd in samenwerking met Akte2, cultuurbureau van Seewyn Kunsteducatie!

Back To Top