skip to Main Content

Sport en bewegen is leuk en belangrijk voor alle mensen. Deelnemen aan sport en bewegen betekent vaak: andere mensen ontmoeten, vitaal worden en blijven, en plezier ervaren. We winnen veel met sport en bewegen.

Voor elke inwoner uit de gemeente Harlingen is er een aanbod van de sportclub, beweegvorm of sport die bij hem of haar past. Ook voor 55plussers is er een prachtig sportaanbod. Daarom organiseren we de Nationale Sportweek in de gemeente Harlingen gericht op Ouderensport.

Tijdens de Nationale sportweek van 16 t/m 25 september kunnen 55plussers kennis maken met diverse sporten zoals yoga, wandelen, badminton en fietsen. Zowel voor de beginnende sporter als de fanatieke is er volop keus. Weet u nog niet zo goed wat bij u past, dan bent u van harte welkom bij de presentatie van Oldstar sports.

Oldstars is er voor alle 55plussers die zelf willen en kunnen bewegen in sport, bij de vereniging en in de maatschappij. Hierbij wordt sport ingezet las middel om ouderen op een laagdrempelige manier te laten bewegen, samen te komen, mee te laten doen en betekenisvol te laten zijn binnen de vereniging of de wijk. Bij Oldstars kunnen alle 55plussers laagdrempelig bewegen, meedoen, ontmoeten en eigen regie behouden door acties te zijn als deelnemer, begeleider, trainer, spelbegeleider en/of vrijwilliger.

Bent u benieuwd wat Oldstars voor u of uw sportclub kan betekenen, kom dan naar de presentatie Oldstar sports op woensdag 21 september van 10.00-12.00uur in het Clubhuis van FC Harlingen, Oosterparkweg 8, Harlingen.

Bekijk het hele aanbod van de Nationale sportweek op www.beweegteamharlingen.nl

Back To Top