skip to Main Content

Dit jaar organiseert ZV de Vikings i.s.m. het Beweegteam de Schoolzwemkampioenschappen. Het Schoolzwemkampioenshap is hét evenement voor schoolkinderen in de Gemeente Harlingen om in contact te komen met de zwemsport. Ben jij ook wel te porren voor een zwemwedstrijdje? Lees dan snel verder!

Alle basisschoolkinderen in de Gemeente Harlingen die in het bezit zijn van een A-zwemdiploma mogen meedoen. Tijdens het SZK zwem je twee individuele afstanden: de rugslag en de vrije slag. Ook kunnen de scholen tegen elkaar strijden door een schoolteam op te geven. De individuele scores + de tijd van de estafette worden bij elkaar opgeteld. Daaruit komt het snelste schoolteam naar voren!

De SZK vind dit jaar plaats op maandag 20 februari van 14.30 tot 18.00 uur. Ter voorbereiding worden er ook drie trainingsmiddagen georganiseerd op 13 en 15 februari. Tijdens de trainingen zullen de trainers van ZV de Vikings de kinderen voorbereiden op het zwemmen van de wedstrijd.

Aanmelden is mogelijk t/m 1 februari (of totdat de capaciteit van de wedstrijd bereikt is) via www.beweegteamharlingen.nl.

Back To Top