skip to Main Content

Dinsdag 5 juli was er weer veel actie in Harlingen. Alle 220, 1e jaars leerlingen van de RSG Simon Vestdijk en de Maritieme Academie kwamen in beweging.

 

Nieuwe sporten

In Harlingen is er een divers sportaanbod voor de jeugd. Daarom hebben zij tijdens de sportdag kennis gemaakt met een groot deel van de sporten. Maar bewegen in openbare ruimte kan ook volop in Harlingen. Skaten op de skatebaan, er is een muurkaatswand, 2 pannakooien bij de RSG Simon Vestdijk en de sportcontrainer staat weer op het strand. Dat is niet bij iedereen bekend. Daarom kunnen alle 1e jaars leerlingen kennis maken met het nieuwe sportaanbod of met een sport die ze nog nooit gedaan hebben.

 

Arcery tag, jiu jitsu, bootcamp bij de sportcontrainer, zeilen, dansen, basketbal, freerunning, muurkaatsen, voetballen, skaten, zwemmen en theatersport. De jongeren hadden genoeg keus!

 

Samenwerking

Deze sportdag is georganiseerd in samenwerking met Jongerenwerk Harlingen, RSG Simon Vestdijk, Maritieme Academie en Beweegteam Harlingen. Uiteraard kan dan niet zonder de plaatselijke sportverenigingen: Jiu Jitsu Kenmei, Optiesport, Muziekvereniging Hosanna, Waterscouting Caspar di Robles, Green Lions, V&K de stenenman, Jeugdtheaterschool Noorderwind.

Back To Top